Hvem er vi?

Vi er en familie på Møn, der i vores fritid driver et mindre landbrug med slagtekalve af racen jersey. På gården er der udover tyrekalve også heste, høns og katte. Til gården hører 25 ha, der drives med majs, græs og korn.
Velfærdskød er blevet til, fordi vi ønsker at dele den særlige oplevelse det er at få godt, gammeldags dansk kvalitetskød på middagsbordet.
Velfærdskød er vores betegnelse for kød, der kommer fra fritgående dyr, hvor velfærd er i fokus, og hvor håndteringen af dyrene sker med respekt for dem.

Vores mission

Vi sætter selv pris på kød, der smager af noget, som er korrekt modnet, og som ikke er fyldt med tilsætningsstoffer.
De dyr, som vi opdrætter – såkaldt velfærdskød – er kød fra dyr, der hele livet, har haft det godt, og som ikke har oplevet stress. Faktorer, som vi mener, at du kan smage på kødet.
Vi har valgt at opdrætte tyrekalve af racen jersey på den baggrund, at de i den moderne mælkeproduktion er et “spildprodukt”, som alternativt aflives.

Billede